Win kaarten voor de exclusieve voorvertoning van Whiplash!

sharon 6 nov 2014 Prijsvragen

Vanaf 13 november in de Neerlandsche cinema’s: Whiplash! Kun jij nou niet wachten tot de 13e en wil jij dit spectakel zo snel mogelijk zien? Geen probleem! Wij mogen 2×2 winnaars naar de exclusieve voorvertoning sturen op 10 november! Dan ben jij dus de eerste die deze film ziet. Dat wil jij! Laat ons weten waarom jij hierbij wil zijn, en win kaarten!

Andrew Neyman (Miles Teller), een jonge jazzmuzikant, is vastberaden om koste wat kost de beste drummer van zijn elitaire conservatorium te worden. De briljante muziekdocent Terence Fletcher (J.K. Simmons), die bekend staat om zijn gevreesde, spartaanse lesmethodes, leidt het beste jazz-ensemble van de school. Hij ontdekt de ambitieuze drummer en zorgt ervoor dat Andrew in zijn band terecht komt. Onder invloed van de tirannieke Fletcher wordt Andrews streven naar perfectie een onoverkomelijke obsessie. Zijn meedogenloze leraar drijft hem tot het uiterste van zijn muzikale en fysieke kunnen, maar ook bijna tot waanzin.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Onder alle deelnemens verloten wij ook nog 2×2 reguliere kaarten, dat jij vanaf 13 november deze film lekker in je eigen bioscoop kan zien!

Reageer op artikel:
Win kaarten voor de exclusieve voorvertoning van Whiplash!
Sluiten