Win kaarten voor de exclusieve releaseparty van de SMS Audio van 50 Cent!

sharon 27 okt 2014 Prijsvragen

De Amerikaanse hiphopartiest 50 Cent (Curtis James Jackson) is vrijdagmiddag 31 oktober aanwezig bij de Nederlandse releaseparty van zijn koptelefoonmerk SMS Audio. Hij nodigt 150 prijswinnaars uit om van 16:30 – 19:00 uur bij de releaseparty in de Heineken Music Hall in Amsterdam aanwezig te zijn. En is dat nu even toevallig, wij mogen 2×2 kaarten weggeven!

SMS Audio (Studio Mastered Sound) is door 50 Cent ontworpen met als doel om mensen dezelfde geluidservaring te geven als in de studio. De rapper heeft hiermee zijn idee van de ideale koptelefoon in de praktijk gebracht. De koptelefoons zijn al in Nederland verkrijgbaar, maar met zijn bezoek hoopt de rapper heel Nederland te veroveren.

Nog even waar het allemaal om draait: de SMS Audio. Die levert eerste klas koptelefoons. Met de producten willen zij de manier waarop mensen muziek ervaren verbeteren. SMS Audio weet in ieder product technologie, functionaliteit en stijl te verenigen. Dat zorgt ervoor dat hun producten over het hoogste kaliber geluid en comfort beschikken en daarnaast een stijlvol design hebben. And guess what, daar mogen wij er ook een van weggeven! Ja, een échte SMS Audio, ontworpen door 50 Cent, ter waarde van 179.95 euro!

Het enige wat jij hoeft te doen, is antwoord geven op de prijsvraag, zodat jij bij de releaseparty kan zijn, óf  ie megadikkesupervette koptelefoon wint! En wie weet ben jij dan een van de gelukkige winnaars!

Waarom is Curtis z’n rapnaam 50 Cent?
a) 50 Cent was een legendarische drugshandelaar uit Queens.
b) Bij zijn eerste bijbaantje verdiende hij 50 cent per uur.
c) Hij voelde zich te goed voor 20 cent.

Reageer op artikel:
Win kaarten voor de exclusieve releaseparty van de SMS Audio van 50 Cent!
Sluiten