Win F1 2016 en laat de Verstappen in jezelf ontwaken

redactie 21 aug 2016 Entertainment

De zomerstop van de Formule 1 loopt volgende week eindelijk ten einde. Het tweede deel van dit nu al legendarische seizoen gaat ons Max Verstappen fans vast nog veel moois brengen. Na vier weken zonder brullende motoren verhuist het hele circus naar onze Zuiderburen. Nog maar één raceloos weekend te gaan en dan kunnen we zien hoe Max door ‘Eau Rouge’ vliegt. Nog voordat het zo ver is kun jij zelf gaan ervaren hoe het is om plaats te nemen in een F1 auto. F1 2016 ligt eindelijk in de winkels en wij gaan vijf van jullie racefans heel blij maken, want wij geven de game weg.

Zoals je in onze uitgebreide preview al hebt kunnen lezen heeft F1 2016 alles in huis om de beste racegame van het jaar te gaan worden. De carrière modus is weer terug en is beter dan ooit. De vrije trainingen zijn compleet vernieuwd en je bent door de komst van de handmatige start zelf verantwoordelijk voor hoe goed je van de lijn komt. Als je nog dichterbij het echte F1 gevoel wil komen, moet je zelf een stoeltje kopen in de koningsklasse. Het stoeltje van Ryo Haryanto schijnt nog vrij te zijn, dus je kan een sollicitatie brief naar het Manor F1 team sturen. Mocht je geen miljoenen op je bankrekening hebben staan of pas je niet in een F1 bolide, dan moet je F1 2016 in huis halen of winnen natuurlijk!

Zie jij het wel zitten om F1 2016 te winnen, dan is dit wat je moet doen:
• Like dit artikel
• Tag wie van je vrienden jouw teamgenoot zou zijn in de formule 1, en laat weten voor welk team jullie zouden willen rijden.
• Zet er bij of je de game voor de Xbox One of Playstation 4 wil winnen.

De prijsvraag is helaas verlopen. Blijf ons volgen voor nieuwe mooie winacties!

Reageer op artikel:
Win F1 2016 en laat de Verstappen in jezelf ontwaken
Sluiten