Win een volledig verzorgd weekend Texel Culinair

Redactie 31 aug 2015 Entertainment

Gozâh! Hou jij ook zo van lekker eten? En van eilanden? En van gratis weekendjes weg? Dan is Texel Culinair vast iets voor jou! Met de viering van 600 jaar stadsrechten van Texel, ligt de aandacht van het grootste evenement van het eiland, dit jaar vooral op stoer eten met als basisingrediënten Texels rund en VOC kruiden.

Het beste gerecht met deze ingrediënten kan in de prijzen vallen, helemaal als het past of gemaakt is met een écht Texels biertje. De 30 deelnemende Texelse restaurants maken gezamenlijk meer dan honderd gerechtjes. Naast de gerechten met weiderund serveren ze natuurlijk ook vegetarische en visgerechten en niet te vergeten desserts. Oftewel: heel veel eten en drinken. Lekker een weekend bourgondisch doen met je vriendinnetje!

Speciaal jullie, geliefde lezers van FHM, hebben we een schitterende prijsvraag in petto. De winnaar ontvangt een geheel verzorgd driedaags arrangement voor twee personen in hotel Cooghen op 11, 12 en 13 september, midden in de straat van het evenement. Winnen? Geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Wie is het nieuwe jurylid van Texel Culinair?
A) Herman den Blijker
B) Jamie Oliver
C) Ronald Giphart

* Like dit artikel. Geef antwoord in de comments, de winnaar ontvangt een bericht.
** De winnaar moet op 11, 12 en 13 september wel in de gelegenheid zijn om van de prijs gebruik te maken.

Reageer op artikel:
Win een volledig verzorgd weekend Texel Culinair
Sluiten