Win een Unbroken-filmpakket!

sharon 2 dec 2014 Prijsvragen

Vanaf 8 januari in de bioscoop: Unbroken! Deze film is een episch drama over het bijzondere leven van Olympisch atleet Louis “Louie” Zamperini (Jack O’Connell) geregisseerd door Academy Award® winnaar Angelina Jolie. Toen de Tweede Wereldoorlog uitbrak ging Zamperini in dienst bij de Amerikaanse luchtmacht. In mei 1943 stortte zijn bommenwerper neer boven de Stille Oceaan. Samen met twee andere bemanningsleden overleefde hij 47 dagen op de open zee in een reddingsvlot en werd daarna gevangen genomen door de Japanse marine en naar een Japans krijgsgevangenenkamp gebracht. Kaarten winnen? Verder klikken!

Vanaf 8 januari in de bioscoop: Unbroken! Deze film is een episch drama over het bijzondere leven van Olympisch atleet Louis “Louie” Zamperini (Jack O’Connell) geregisseerd door Angelina Jolie. Toen de Tweede Wereldoorlog uitbrak ging Zamperini in dienst bij de Amerikaanse luchtmacht. In mei 1943 stortte zijn bommenwerper neer boven de Stille Oceaan. Samen met twee andere bemanningsleden overleefde hij 47 dagen op de open zee in een reddingsvlot en werd daarna gevangen genomen door de Japanse marine en naar een Japans krijgsgevangenenkamp gebracht.

Wil jij bij deze epische film zijn? Geef dan antwoord op de prijsvraag en win een Unbroken-filmpakket! Daar mogen we er drie van weg geven. Krijg je twee kaartjes, en een Unbroken notitieboek! De prijsvraag:
Welke Award heeft Angelina Jolie gewonnen?
a) University Award
b) Academy Award
c) Highschool Award

Reageer op artikel:
Win een Unbroken-filmpakket!
Sluiten