Win een ruimtereis met Dremel!

Redactie 9 okt 2014 Entertainment

Boys, even de aandacht. Je staat op het punt te doen om mee te doen aan de prijsvraag van de eeuw. What’s up? Dremel geeft namelijk een RUIMTEREIS weg. Dit ter ere van de lancering van de nieuwe Dremel Micro. Dé meest veelzijdige tool voor elke man op deze planeet. 

Afijn, de ruimtereis. Hoe bruut! Kun jij winnen. Je eigen André Kuiper-ervaring. Dat wil jij meemaken. Het enige wat je hoeft te doen is een foto uploaden die de eigenschappen van de nieuwe Dremel Micro symboliseert.Done? Als jij winnaar van Nederland wordt, dan ga je samen met de andere winnaars van Europa door naar ronde numero dos!

Hierin wordt je uitgedaagd om zelf een ruimteschip te bouwen. Maakt niet uit wat voor formaat of dat je een Dremel Micro gebruikt ja of nee. Zolang je maar een creatief bazenruimteschip creëert waarmee je de concurrentie vermorzelt en de jury overtuigt. In dat geval ga jij als een van de eerste non-astronauten de ruimte in. Een ruimteschip zal je tijdens een 45 minuten durende vlucht naar een maximale hoogte van 100 kilometer brengen. Daarbij zal je een snelheid bereiken van mach 2,9 waarme je dezelfde G-krachten zal beleven als astronauten. Awesome!

DOE HIER MEE & WIN DIE REIS NAAR DE RUIMTE!

Joehoe, Dremel Micro winnen? 
Die ruimtereis is natuurlijk de absolute hoofdprijs. maar FHM mag ook nog een Dremel Micro weggeven. Winnen? Geef hieronder in de comments aan waarom jij zo’n Dremel Micro wel kan gebruiken. Succes!

Reageer op artikel:
Win een ruimtereis met Dremel!
Sluiten