Win een duo bungeejump op De Pier in Scheveningen!

redactie 1 sep 2016 Entertainment

(foto: Maurice Haak)

Zeg. Wist je dat De Pier in Scheveningen een dikke make-over heeft gekregen? Eindelijk sprankelt het symbolische herkenningspunt van de kustplaats voor de duinen als nooit tevoren. Zo staat er nu opeens een reuzenrad in de zee, waardoor Scheveningen opeens is gebombardeerd tot het Santa Monica van de lage landen. Een ding is gelukkig onveranderd gebleven. Het is nog altijd de vetste plek in Nederland om te bungeejumpen.

Vanaf 60 meter hoogte jump je zo direct boven de Noordzee. Da’s niet niks hoor. Alsof je van een flatgebouw naar beneden springt. Je moet er wel een beetje lef voor hebben, maar het gevoel dat je krijgt als je naar beneden springt is ongeëvenaard. Moet elke waaghals minimaal een keer in z’n leven hebben ervaren.

Maar wat is leuker dan in je eentje te springen? Met z’n tweeën te springen natuurlijk! Dat kan daar dus via de befaamde duosprong die Bungy Scheveningen aanbiedt. Ideaal om je vriendinnetje het angstzweet in de billen te jagen, om samen met een mattie bucketlist dingen af te strepen of om je moeder van haar hoogtevrees af te helpen.

Lijkt je dit wel wat? Mooizo! Wij geven namelijk een duosprong ter waarde van 175 euro weg bij Bungy Scheveningen. Dat niet alleen, want daarna mag je de adrenalinerush rustig verwerken in een rondje in het spiksplinternieuwe reuzenrad.

Ja ja, dit zijn prijzen hoor! Winnen? Heel eenvoudig. Een simpel driestappenplan moet je leiden naar de overwinning.

1. Like dit artikel / bericht op Facebook
2. Tag de vriend/vriendin met wie je de duo bungeejump wilt maken in de reacties hieronder of onder het bericht op Facebook
3. Wacht geduldig af tot 7 september wanneer wij de winnaar kiezen.

Succes!

Reageer op artikel:
Win een duo bungeejump op De Pier in Scheveningen!
Sluiten