Win een dag touren op een Harley Davidson!

sharon 25 sep 2014 Entertainment

Wie wil er nou niet een dag het asfalt laten smelten en de ultieme adrenalinekick ervaren op een fucking Harley Davidson? Dit is je kans, vriend. FHM mag namelijk, samen met Motor Saloon Amersfoort, drie keer een Harley Davidson-experience weggeven! Dat betekent dat jij de keuze hebt uit alle beschikbare modellen Harleys en er een hele dag op mag rijden! ‘t Eerste waar je natuurlijk aan denkt is de serie ‘Sons of Anarchy’. Je weet wel, die motorclub met die superdikke motoren. De trailer van het nieuwe seizoen (s06) zien? Hierrrr te bekijken! Als jij deze dikke prijs wil winnen, hoef je alleen maar even aan ons te laten weten waarom jij deze megadikke prijs verdient! Wees zo creatief mogelijk! Succes.

Motor Saloon is niet zomaar een Harley-Davidson dealer, maar eentje waar je al sinds 1968 voor alles wat maar met het wereldberoemde merk te maken heeft terecht kan. Ze hebben alles: een grote voorraad nieuwe en gebruikte motoren, kleding, helmen, cadeau-artikelen en natuurlijk onderdelen en accessoires. En zoals ze na elke keer dat ze een motor verhuurd hebben merken: ‘the hardest thing is giving it back.’ 

Nog even over de voorwaarden: je moet wel minimaal 24 jaar oud zijn, én in het bezit van een geldig rijbewijs (>25KW) Duhh. Ook moet je zelf even een paspoort en creditcard voor de borg hosselen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het eigen risico, en als je gewonnen hebt krijg je een berichtje van ons, maar moet je zelf even bellen voor een afspraak. We nemen aan dat dat geen probleem hoeft te zijn, toch? Je kan de Harley bestijgen in de periode van april – september 2015. 

Reageer op artikel:
Win een dag touren op een Harley Davidson!
Sluiten