WIN: De supervette, hufterproof Cortina Blau stadsfiets!

sharon 28 mei 2015 Entertainment

Ja guys, jullie hebben het helemaal goed gelezen. Deze supervette fiets van Cortina (t.w.v. €599) kan binnenkort in jouw garage/balkon/tuin staan! Nadat je er een lekker eindje op gefietst hebt natuurlijk. En reken maar dat je er plezier van gaat hebben. De Cortina Blau is namelijk ontwikkeld met als doel een echte hufterproof stadsfiets te zijn. 

Fietsen hebben het al zwaar genoeg in grote steden. Vandalisme en te kleine fietsenrekken passeren dagelijks de revue. De ontwerpers van de Cortina Blau hebben daar perfect op ingespeeld. Zo is de verlichting volledig geïntegreerd in het frame en is de fiets gemaakt van aluminium en dus hartstikke licht, zodat je ‘m zo mee de trap op kan tillen. De twee versnellingen schakelen automatisch als je op de juiste snelheid bent en het model is voorzien van een terugtraprem. 

Eigenlijk ervaar je de perfectie van deze supersolide citybike pas echt als je er op fietst. Dus scroll snel naar beneden, like de Facebookpagina van Cortina, geef antwoord op de prijsvraag in de comments, share dit artikel en win, win, win!

Vraag:

Waar is deze Cortina Blau stadsfiets van gemaakt?
a) Plastic
b) Aluminium
c) Koolstofvezel

De prijsvraag loopt tot aanstaande maandag 17:00 uur. Succes!

Deze prijsvraag is inmiddels verlopen. De winnaar heeft een reactie gehad op zijn inzending. 

Reageer op artikel:
WIN: De supervette, hufterproof Cortina Blau stadsfiets!
Sluiten