Win de meganaakte 2016-kalender van Zimra!

redactie 1 dec 2015 Entertainment

De voormalig Playmate van het Jaar is na jaren afwezigheid weer eens in haar evakostuum te zien. In samenwerking met crowdfundingsplatform voor naaktfotografie GLMRR heeft zij een fenomenale kalender gemaakt. Elke maand van het jaar wordt een feestje dankzij de supersexy foto’s van de naakte Zimra. De blondine is laaiend enthousiast over haar nieuwe kalender. ‘Het was helemaal geweldig om eindelijk weer eens uit de kleren te gaan. Ik heb het naakt poseren super gemist,’ aldus Zim.

Natuurlijk wil jij die kalender hebben. Voor in je studentenhuis, op de wc, of ter verfraaiing voor in je mancave. Een kalender van dergelijk heet kaliber komt altijd van pas. Komt dat even goed uit dat wij een kortingscode voor je hebben gefixt! Op glmrrstore.com kun je de kalender bestellen. Als je dan de kortingscode: 785FHM62 invult krijg je €2,50 korting. Toch lekker meegenomen

Win ‘m!
Wat een vrouw hé. Maar de pret is nog niet op, want je kunt ‘m bij ons ook helemaal voor niets krijgen. Jawel, wij mogen vijf exemplaren weggeven. Winnen winnen winnen? Like dit artikel en geef in de comments aan waar je ‘m in huis gaat ophangen. Wie weet kun jij straks elke maand opnieuw genieten van de verleidelijke krullenbol. Succes!

Reageer op artikel:
Win de meganaakte 2016-kalender van Zimra!
Sluiten