Win de FHM500 VIP Experience samen met je beste vriend (t.w.v. €3000)

redactie 11 apr 2016 Entertainment
 

Als we de moderne bijbel voor de man gaan presenteren doen we dat natuurlijk in stijl en daar kan jij bij zijn! Wil jij als een échte koning het FHM500 feest meemaken? Help dan jezelf, door de mooiste vrouwen op de juiste plek in de lijst te stemmen en je bent als VIP welkom op de release party. Je wordt de hele dag rondgereden door je privéchauffeur, mee uit eten genomen, geknipt, geschoren, gekleed en uitgerust met een splinternieuwe HTC One M9 smartphone. Waan je samen met een vriend een capo dit tutti capi en sluit de dag af op het FHM500 waar generaties later nog over wordt gesproken. Hier moet jij bij zijn!

Dit krijg je van ons:

1. Een privéchauffeur zal je in een blinkende Range Rover naar alle onderstaande plekken rijden

2. Je wordt geknipt en geschoren door de Amsterdamse barbieren van Hutspot

3. Je krijgt een splinternieuw pak aangemeten door het Zwitserse Strellson

4. Een Gentlemen’s dinner bij hét vleesrestaurant van Amsterdam: Meat West in De Hallen

5. Jouw eigen live-stream op FHM’s Facebook met de splinternieuwe HTC One M9 smartphone, die je daarna lekker in je zak mag steken.

6. Tot slot ontvang je als kers op de taart de complete 10-delige grooming collectie TABAC GENTLE MEN’S CARE.

In 10 seconden maak je kans, klik hier om mee te doen.

Als winnaar ontvangen wij je—uiteraard als VIP—op ons prachtige feest. Maar dat is niet alles, je bent namelijk de hele dag op pad samen met je beste vriend om klaargestoomd te worden voor de FHM500 release party. 

Gaat dus als de wiedeweerga stemmen op jouw droomvrouw uit de lijst en maak kans op het pakket waar de tanden van je tandloze oma zelfs van gaan wateren. We zien je graag op de release party van de FHM500!

Reageer op artikel:
Win de FHM500 VIP Experience samen met je beste vriend (t.w.v. €3000)
Sluiten