Willem van The Opposites maakt mooiste Nederlandstalige liedje van 2018

redactie 29 okt 2018 Entertainment

Een tijdje geleden interviewden wij Willem de Bruin van The Opposites over zijn filmdebuut in Catacombe. In dat interview vertelde hij al dat hij bezig was met nieuwe muziek, dat hij al zo snel een hele plaat zou gaan droppen hadden wij niet verwacht. Willem is terug, sterker dan ooit. Met ‘Houten Pak’ als single. Dit liedje maakt in combinatie met de heftige videoclip behoorlijk indruk. Een emotioneel liedje met een sterke tekst. Wat ons betreft heeft Willem het mooiste Nederlandstalige nummer van het jaar afgeleverd. 

Afgelopen week werd het album ‘Man in Nood’ gereleased, het eerst muzikale werkje van Willem sinds de single ‘Een Echte Man’ die hij met legende Frank Boeijen maakte. Het album ‘Man in Nood’ telt 12 bijzondere tracks die beslist de moeite waard zijn om effe te beluisteren.

Emotie

Mijn Houten Pak werd uitgebracht met een bijzonder videoclip, geregisseerd door Paul Geusenbroek, die eerder ook ‘Sukkel voor de Liefde’ van The Opposites regisseerde. De afgelopen jaren waren zwaar voor de rapper, dat het een hoop creativiteit oplevert is duidelijk.  Vrolijk is anders, maar dat hoeft ook niet. De emotie vloeit door de liedjes heen, het is weinig mensen gegeven. Respect dat hij zich zo durft bloot te geven.

 

 

Reageer op artikel:
Willem van The Opposites maakt mooiste Nederlandstalige liedje van 2018
Sluiten