Will Smith jaagt op Elfen in Netflix Originals actiefilm ‘Bright’

Redactie 28 feb 2017 Entertainment

Netflix schudt weer eens wat miljoentjes uit de mouwen. De nieuwe actiefilm kost Netflix naar verluidt een duizelingwekkende $90 miljoen. De film wordt geregisseerd door David Aye, tevens regisseur van Suicide Squad waar hij eerder samenwerkte met Will Smith in een grote rol. Smith heeft in de aankomende film Bright weer een hoofdrol te pakken en dat alleen al maakt ons enthousiast.

In Bright is de sprookjeswereld samengesmolten met de wereld zoals wij die kennen. Orcs, elfen, feeën en mensen leven in harmonie naast elkaar. Twee politieagenten, één mens (Smith) de ander Orc, komen iets duisters op het spoor wat de toekomst zou kunnen veranderen. Noodgedwongen moeten zij samenwerken om een machtig zwaard buit te maken voor hij in verkeerde handen valt.

FHM-Bright2

Ietwat hoog fantasiegehalte misschien maar Netflix staat volledig achter het concept en zou zelfs een franchise willen starten met de film Bright. Netflix heeft al een mooie lijst krakers geproduceerd zoals Narcos en Orange is the New Black dus wij hebben zeker vertrouwen in deze film! Vanaf december op Netflix.

Reageer op artikel:
Will Smith jaagt op Elfen in Netflix Originals actiefilm ‘Bright’
Sluiten