Wij geven twee gloednieuwe omafietsen weg

redactie 16 sep 2016 Entertainment

Hiephoi, er valt weer eens wat te winnen bij je vrienden van FHM. Dit keer geven wij twee super chille omafietsen weg t.w.v €349,95. De omafiets is toch eigenlijk wel de meest authentieke en betrouwbare fiets die er is. Wat is er nou fijner dan lekker met de wind door je haren op je stalen ros door de stad of de natuur te trappen. Neem er wel even gelijk een fietsslot bij, zodat hij ook echt van jou blijft.

Dat terwijl je weet dat de gefrustreerde autobestuurders in een lange file staan op de snelweg of in de rij voor de oneindige stoplichten. Al die moderne fietsen van tegenwoordig zijn natuurlijk leuk en aardig. Maar ook hartstikke overrated. Wat heb je nou aan 21 versnellingen, een hartslagmeter of handremmen?

Allemaal onnodige toevoegingen die alleen maar kapot kunnen gaan. Dan moet jij het weer laten maken, kost allemaal geld en moeite. Dan kun je beter de degelijke omafiets pakken waar jou kleinkinderen over 60 jaar nog plezier aan hebben.

Winnen?

1) Like dit artikel
2) Tag een vriend of vriendin in de comments die wel een nieuwe bike kan gebruiken (en vertel voor bonuspunten nog even waarom)

Reageer op artikel:
Wij geven twee gloednieuwe omafietsen weg
Sluiten