Win tickets voor het Ziggo Dome concert van Tino Martin

Redactie 8 mrt 2017 Entertainment

André Hazes is en blijft natuurlijk dé volkszanger van ons land, maar dat betekent niet dat na hem geen goede volkszangers meer op het podium zijn verschenen. Wat dacht je van Tino Martin! Die kan ook een aardig nootje zingen hoor. Pot bier erbij en mee blèren maar!

Vorig jaar lukte het hem al om de Heineken Music Hall uit te verkopen, dit jaar gaat hij het nog een zaaltje groter proberen, ietsje verderop in de Ziggo Dome. Hij brak door met de hit ‘Jij Liet Me Vallen’ en afgelopen jaar ontving hij voor het gelijknamige album zelfs een Edison Award.

In de aanloop naar zijn concert in de Ziggo Dome, op die dag omgedoopt tot de Tino Dome, lanceert de zanger zijn nieuwe single en themasong ‘Later Als Ik Groter Ben’. Erg toepasselijk. Als klein mannetje, zingend in de strandtent van zijn vader, droomde Tino ervan om ooit een keer een groot concert te geven. Moet je nu eens kijken!

Zijn nummers doen denken aan de sfeer, gezelligheid maar ook de melancholie die zo kenmerkend was voor de liedjes van André Hazes. Op 10 juni mag Tino zich bewijzen als successor van André Hazes en daar kan JIJ bij zijn!

Wij geven 2×2 tickets weg! Winnen? Laat ons onder het Facebookbericht weten wat voor grote fan jij bent van het levenslied en tag de vriend met wie jij hier naartoe wil. Behoor je niet tot de gelukkige winnaars? Dan kun je altijd nog tickets halen via tinomartin.nl

tino martin
Reageer op artikel:
Win tickets voor het Ziggo Dome concert van Tino Martin
Sluiten