Wij geven tickets weg voor de heerlijke zomerafsluiter van Draaimolen Festival

redactie 30 aug 2016 Entertainment

De zomer is bijna voorbij en wat een mooie party’s hebben we voorbij zien komen. Als je ‘m nog wilt afsluiten met een laatste knaller dan adviseren we je naar Draaimolen Festival te gaan. Op zaterdag 17 september gaan daar nog een keer alle remmen los om het festivalseizoen gedag te fistpompen.

Dat doen ze met een line-up waar het water je bijkans van in de mond loopt. Het beste op house- en technogebied komt in Tillburg voorbij. Denk aan de diepe bassen van klasbakken als Âme en Mano le Tough of heipalen in de grond rammen met Marcel Dettmann en Speedy J.

Verder nog genoeg fraaie namen die naar het normaliter zo rustieke Charlotte Oord aan de draaitafels zullen verschijnen. Wat dacht je van John Talabot, Kettenkarussel en DJ Koze. Alle voorwaarden zijn aanwezig om het festivalseizoen op formidabele wijze gedag te zwaaien.

Winnôn!
Wij geven 2×2 kaarten weg a 40 euro per kaart. Wat je moet doen om te winnen?
1. Like dit artikel.
2. Tag je beste partymattie
3. Geef aan waarom jij/jullie het festivalseizoen van 2016 nog een laatste dansje moet doen. Doe dat in de comments of onder de post op Facebook. Winnaar ontvangt op tijd bericht!

Mocht je nou niet winnen, dan kun je hier ook gewoon nog een kaartje kopen.

Wat: Draaimolen Festival
Wanneer: Zaterdag 17 september
Waar: Charlotte Oord, Tilburg
Hoelaat: 12:00 uur tot 00:30 uur
Wie: Âme, Mano le Tough, Marcel Dettmann

Reageer op artikel:
Wij geven tickets weg voor de heerlijke zomerafsluiter van Draaimolen Festival
Sluiten