Wij geven paddockkaarten weg voor de Gamma Racing Days

Redactie 14 aug 2018 Entertainment

Makker. Heb je al iets te doen aanstaand weekend? Muziekliefhebbers reizen massaal af naar Biddinghuizen, maar de autosportfanaten die moeten in Assen zijn, want daar vinden de Gamma Racing Days plaats.

Het wordt een bomvol weekend met allerlei vette demonstraties en races. Van de Ford Fiësta Sprint Cup tot de Supercar Challenge en van het Superkart Championship tot de Yamaha R3 cup. Voor ieder is er wel wat moois in petto.

Formule 1 demo

Het hoogtepunt wordt ongetwijfeld de demonstratie van het Renault Sport Formule 1 team, waarbij Carlos Sainz Jr. en testrijder Jack Aitken zullen scheuren op het beroemde TT-circuit van Assen. Wellicht is dat een voorbode op de toekomst, want naar verluidt staat Assen er goed voor om toegevoegd te worden aan de Grand Prix kalender.

TABAC Barber Truck

Alsof dat alles nog niet genoeg is, is de TABAC Barber Truck ook aanwezig, waar jij je baard bij kan laten werken door de meesterbarbiers van TABAC. De Truck zal staan achter de hoofdtribune, dus mocht je een gratis scheerbeurt willen, loop dan even langs en reserveer een plekje in de barberstoel.

Upcoming saturday our wonderful Barber Truck will be at @blijdorpfestival in Rotterdam! Who will join us and get a free treatment from our barbers? #tabac #begentle #barbertruck #barber #truck #blijdorpfestival #blijdorp #festival #rotterdam #beard #shaving

A post shared by Tabac Fragrances (@tabacfragrancesnl) on

Win tickets!

Wil je hier bij zijn? Wij geven 3×2 paddocktickets weg voor de Gamma Racing Days op zondag 19 augustus! Winnen? Like dan de Facebookpagina en volg de Instagram van TABAC Fragrances (hierboven kun je gelijk op ‘Volgen’ klikken). Laat vervolgens in een reactie onder ons Facebookbericht achter dat je erbij wil zijn en tag degene die je meeneemt. Morgen maken we de winnaars bekend. Succes!

Reageer op artikel:
Wij geven paddockkaarten weg voor de Gamma Racing Days
Sluiten