Wij geven 10×2 tickets weg voor Party People in Museum Rotterdam

Redactie 24 feb 2019 Entertainment

Ouwe feestneus! We hebben een toptip in petto, aangaande een toffe expo voor jou en een cultuursnuivende compagnon. Op dit moment draait in Museum Rotterdam de expo Party People.

De expo is een ode aan de paradijsvogels van de nacht en herbergt een karrenvracht aan prachtstukken die het Rotterdamse uitgaansleven de afgelopen decennia heeft voortgebracht. Zo is er voor de expo samengewerkt met diverse authentieke Rotterdamse makers waaronder party capo di tutti capi Ted Langebach, die bekend is als grote man achter Now&Wow en de voormalige club WATT.

In de tentoonstelling blikt Museum Rotterdam terug op 30 jaar party in het Rotterdamse uitgaansleven. Denk hierbij aan de flyers, de doorhost, dj-booth, de clubs, festivals, het podium, de dansvloer, mode en subculturele  stijlen  in  de uitgaansscène  maar ook aan de beruchte afterparty en natuurlijk aan de Rotterdamse Party People zelf. Komt dat even goed uit dat wij 10×2 kaarten weggeven!

Winnôn

Binnenkort een dagje Rotterdam in de planning of toch al woonachtig in de omgeving van de mooiste skyline van ons land? Dan zouden we deze expo zeker even meepakken, makker. Wil je 2 tickets winnen? Tag op Facebook je beste party mattie (of een ander menselijk wezen met wie je deze expo wil bezoeken), drop eventueel nog iets extra’s (een gifje, een tekstje, een emoji, whatever you like) in de comments, dan kiezen wij er 10 winnaars uit. Succes en alvast heel veel plezier! Op museumrotterdam.nl  vind je meer informatie over de Party People expo.

Reageer op artikel:
Wij geven 10×2 tickets weg voor Party People in Museum Rotterdam
Sluiten