Wietseks beter voor je dan drankseks

Redactie 8 okt 2017 Entertainment

Laten we even eerlijk zijn, dronken of verdoofde high-as-a-kiteseks is het beste wat er bestaat.  Tuurlijk, brakke zondagseks en rampetampen in de ochtendglorie kan ook érg gezellig zijn. Maar getting hot and sweaty together terwijl je naar de klote bent, dat blijft toch onze favoriet.

Maar wat voor een effect hebben die heerlijk verdovende goedjes nou op seks? Nou, uit onderzoek rolde als eerste het resultaat dat alcohol een negatief effect heeft op je partnerkeuze. Alcohol zorgt ervoor dat je sneller met vreemden naar bed gaat. Daar hadden we niet echt een onderzoek voor nodig, we zijn allemaal wel eens wakker geworden naast een net-nietje.

Als je high bent daarentegen, heb je juist grote kans in bed te belanden met iemand die je al kende. Maar ja, dit heeft er waarschijnlijk simpelweg mee te maken dat je niet in een discotheek aan zo’n struik andijvie gaat trekken, maar juist thuis op de bank met vrienden.

Wat wel een interessante conclusie is uit het onderzoek, is dat alcohol meer spijt genereert dan marihuana (op seksgebied). Dus, ben je klaar met nare gevoelens die je achtervolgen na een avondje rollenbollen? Zet dan je biertje aan de kant en steek lekker een Twents kruidentuintje op!

Foto: Pixabay

Maxim

Reageer op artikel:
Wietseks beter voor je dan drankseks
Sluiten