Je kunt nu whisky laten bezorgen in Capri Sun achtige verpakkingen

Redactie 10 jan 2018 Entertainment

Voor wie dacht dat ‘ie écht alles gezien had in zijn leven. Mooi niet, vriend. Whisky Me komt namelijk met de lancering van Capri Sun achtige verpakkingen. De zakjes maken deel uit van het nieuwe project ‘Whisky Me’ van een whisky-bar in hartje Londen.

Wanneer je je daar inschrijft, krijg je de geselecteerde whisky thuisbezorgt in dit handige formaat. De dienst is bedoeld als een goedkope manier om nieuwelingen te laten experimenteren met de drank en er meer over bij te leren. Pluspunten voor de originaliteit.

Voor omgerekend 7,90 euro verschijnt de volwassen variant van Capri Sun iedere maand in je brievenbus en deze bevat zo’n vijf centiliter van een zeldzame of exclusieve single malt whisky. Uiteraard niet zonder de nodige portie info over de drank, want geef toe: whisky thuisbestellen is wel voor de échte whisky-nerds onder ons.

Ook over het gekut met de rietjes is nagedacht. In tegenstelling tot Capri Sun, komen de zakjes met een handige draaidop die eventuele ongelukken met rietjes vermijdt. Dit is toch helemaal top? Bestellen!

Experience the very best whiskies without having to leave the comfort of your own home. Whisky by subscription. . . . . . #whisky #startup #newbiz #whiskybysubscription #distillery #dram #thirstythursday #scotch #drinkup #whiskyme #getwhisky

A post shared by Whisky Me (@whisky_me_) on

Foto’s: Maxim

Reageer op artikel:
Je kunt nu whisky laten bezorgen in Capri Sun achtige verpakkingen
Sluiten