Leer wheelies maken als een baas en neem een cursus bij de Stunt and Wheelieschool

redactie 19 Aug 2019 Entertainment

Herinner je je nog die tijd op de middelbare school dat je indruk wilde maken door een wheelie te doen op je fiets? Die tijd dat je je echt een baas van de straat voelde als het lukte. Dit gevoel wil je toch weer herbeleven. Ruil die fiets dus in voor een motor en ga next level. Een cursus van de Stunt and  Wheelieschool helpt je om een echte wheelie  koning te worden. En o ja, volkomen veilig natuurlijk.

Cursus wheelie maken

Natuurlijk ziet het er fucking gruwelijk uit als je een wheelie kan op je motor, maar dat is niet het hoofddoel van deze cursus. De Stunt and Wheelieschool leert jou om meer motorcontrole te krijgen en dit met een zelfverzekerde glimlach op je gezicht. Veiligheid staat voorop. Veel van de technieken die nodig zijn om een goede wheelie te maken, kunnen vertaald worden naar het dagelijks motorrijden.

De wheelie staat bekend als de meest bekende act die je kan doen op een motor. Het balanceren op de achterwiel ziet er spectaculair uit, maar vergt ook een goede techniek. De technieken welke hiervoor nodig zijn komen van toepassing in veel verschillende vormen van motorrijden. Bij een motorfiets wordt een wheelie gedaan door het “in de ketting klimmen” bij forse acceleratie. Ook al is het goed mogelijk om bij lage snelheid een wheelie te maken, komen onverwachte wheelies voornamelijk voor bij motorfietsen met veel vermogen die ook nog weinig gewicht op het voorwiel hebben.

Nog zelfverzekerder motorrijden

Van het omhoog koppelen van je enduro motor over een boomstam tot het begrijpen van hoeveel gas je kan met je racemotor bij het uitkomen van de bocht. De Stunt and Wheelieschool durft jou te garanderen dat je met nog meer zelfvertrouwen op de motor zit. Of dit nu in het wegracen, motocross of gewoon op de weg is.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je hier in of kijk voor meer informatie op de Instagram van Stunt and Wheelieschool.

Enne, heb je cursus met succes afgemaakt vergeet dan niet dat wheelies op de openbare weg verboden zijn. Scheelt je weer een boete!

Reageer op artikel:
Leer wheelies maken als een baas en neem een cursus bij de Stunt and Wheelieschool
Sluiten