Wetenschappelijke verklaring: Ben je een billen of borsten-man?

luc 5 mrt 2015 Entertainment

Als het gaat om het vrouwelijk lichaam, zullen heteroseksuele mannen over het algemeen kijken naar de borsten en de billen. Dit sociale gedrag werd door groep Wiggins in 1968 onderzocht en heeft een aantal theorieën hierop voortgeborduurd. Zo hebben omgevingsfactoren zoals waar je opgroeit en verschillende persoonlijkheden ook een effect op wat de voorkeuren van een man bij vrouwen zal zijn. Hierbij 6 redenen waarom jij nou een billen of een borsten-man bent.

1. Billen-mannen en organisatie

De studie van Wiggins heeft gevonden dat mannen met een voorkeur voor zeer grote billen wordt gekenmerkt door een behoefte aan organisatie, orde en netheid. Met andere woorden "ass mannen" doen dingen liever niet "half-ass."

2. Billen-mannen en business gerelateerde banen

Billen-mannen hebben ook vaak de neiging om te werken aan een zakelijke carrière die mentale structuur en orde in hun leven vereist. De studie heeft verder gevonden dat deze mannen de neiging hebben om over het algemeen te beschikken over een totale behoefte aan succes en prestaties.

3. Billen-mannen en sex

Volgens sex deskundige Eric M. Garrison komt de attractie en het seksuele verlangen voor de derriere van een vrouw over het taboe rondom kontjes. Het is het idee van het dierlijke gedrag bij het ‘benaderen’ van het achterste, dat konten sexy maakt.

4. Borsten-mannen en sport

Wiggins vond dat veel borsten-mannen sportbladen lezen, en dat ze persoonlijke onafhankelijkheid waarderen. 

5. Borsten-mannen en exhibitionisme

Mannen die vrouwen willen met grote borsten, hadden vaak een hoge neiging tot exhibitionisme en genoten ervan om in het middelpunt van aandacht te staan.

6. Kleine borsten en rijkdom

Wiggins toont een verband aan tussen tengere figuren en rijkdom. Mannen uit de ‘upper-class families’ in het algemeen delen een smaak in de mode, waarin kleinere borsten en dunnere lichamen van modellen gewenst zijn.

Reageer op artikel:
Wetenschappelijke verklaring: Ben je een billen of borsten-man?
Sluiten