Wetenschappelijk bewezen: mensen die emoji’s gebruiken hebben meer seks

luc 27 apr 2015 Entertainment

Match.com houdt elk jaar een onderzoek onder singles, en resultaten hebben uitgewezen dat de singles die gebruik maken van emojis tijdens het smsen vaker ‘wilde avontuurtjes’ beleven dan singles die alleen tekst gebruiken. En dit is geen onderzoek onder 14-jarigen die zich vervelen. Dit gaat over mensen in de 20, 30 en 40. Het enige wat je hoeft te doen om meer seks te hebben is de subtiele kunst van de visuele toespelingen onder de knie te krijgen. Is zeker het proberen waard toch?

 

Niet lachen. Ik zorg ervoor dat jij een beurt krijgt!

Dr. Helen Fisher, een biologisch antropoloog die het onderzoek leidde, zei in een interview met het tijdschrift Time, dat: “Het blijkt dat 54% van de emoji-gebruikers seks hadden in 2014 ten opzichte van 31% van de singles die dat niet deden."

Dat is wetenschap, guys. Een kwart van de single bevolking heeft meer seks omdat ze weten hoe ze op een andere manier kunnen zeggen dat ze ‘er zin in hebben’:

Je mag best gul met je emojis zijn. Match’s sex-to-emoji grafiek laat zien dat hoe meer je er gebruikt, hoe meer seks je gaat krijgen.

Fisher verklaart het fenomeen als dit: "[Emoji gebruikers] willen hun teksten meer persoonlijkheid geven." "Hier hebben we een nieuwe technologie die absoluut je vermogen om je emoties te uiten ondermijnt… er is geen subtiele verbuiging van je stem … en dus hebben we een andere manier om emoties te uiten gemaakt en dat is de emoji."

Dus… gebruik die aubergines, druppelende kranen en veel rode lippen, want voordat je het weet lig je in bed met de vrouw van je dromen. Happy sexting!

Reageer op artikel:
Wetenschappelijk bewezen: mensen die emoji’s gebruiken hebben meer seks
Sluiten