Wereldpremière van de Nederlandse Trefecta e-bike

koen 12 dec 2014 Entertainment

Dit weekend zal tijdens de Masters of LXRY een exclusief Nederlands product zich onthullen aan de rest van de wereld. De Trefecta e-bike beleeft tijdens deze miljonairsfair zijn wereldpremière. De Trefecta is moddervette, hypermoderne e-bike die nergens mee te vergelijken valt. Ja, oké. Met een fiets. Zoals gezegd is de tweewieler een Nederlandse product en is het een cross-over tussen een motor en een fietsl, ontworpen voor gebruik op on- en offroad terreinen.

Het is een vernuftig en innovatief staaltje designwerk van de gasten van Trefecta Mobility GmbH. De Trefecta kenmerkt zich namelijk door het gebruik van exclusieve materialen en moderne techniek. Zo is de hybride tweewieler voorzien van een volledig geïntegreerd, hightech communicatiesysteem en heeft hij wielen van carbon die niet alleen licht, maar ook extreem sterk zijn.

De topsnelheid van deze fietsende computer ligt tussen de 45 en 70 km/u. De accu van de strak gelijnde e-bike is de beste in zijn klasse en zorgt voor een actieradius van honderd kilometer, zonder te trappen. Ideaal fietsje om lekker door de duinen te cruisen.

De specificaties benadrukken de brede inzetbaarheid van misschien wel de meest exclusieve e-bike ter wereld. Er zijn twee uitvoeringen: de DRT voor gebruik in het terrein en de URB voor op verharde wegen.

Het mooie is dat de Trefecta ook nog eens een praktische tweewieler is om mee te nemen op reis. Deze e-bike is erg licht en vouwbaar wat het makkelijk om ‘m mee te nemen op je jacht, in je caravan of gewoon in de trein. Dat moet de gemiddelde Nederlander als muziek in de oren klinken.

Helaas is deze fiets niet voor iedereen weggelegd. Zoals vaak met dit soort toffe spullen: het financiële plaatje. Ligt nou niet echt op het niveau van de gemiddelde tweewieler van de lokale fietsenboer. Liefst €22.500 (exc. btw) moet ‘ie kosten. Goed op slot zetten dus.

Reageer op artikel:
Wereldpremière van de Nederlandse Trefecta e-bike
Sluiten