De film Welcome Home met topmodel Emily Ratajkowski moet je zien

redactie 8 okt 2018 Entertainment

We volgen de beeldschone Emily Ratajkowski al een aantal jaartjes. En dat is niet gek, zo verscheen ze in lingeriecampagnes, bikinishoots en shoots zonder kleertjes. Ze is een bezig bijtje, want naast al deze toffe bezigheden acteert ze er ook aardig op los. Binnenkort is het model te zien in de film Welcome Home. 

Welcome Home gaat over Bryan en Cassie. Bryan wordt trouwens gespeeld door Aaron Paul, je kent hem natuurlijk als Jesse Pinkman uit Breaking Bad. Hij mag dus samenwerken met Emily, in de film hebben ze zelfs een relatie. We zijn jaloers, Jesse. Potverdorie.

Kat- en muisspel

De relatie tussen Bryan en Cassie gaat alleen niet zo heel gesmeerd, het is zelfs bijna over en uit. Om het nog een kans te geven gaan ze naar een vette villa op het Italiaanse platteland. Ze zijn daar via de website ‘Welcome Home’ terecht gekomen. Hee, dat is ook de titel van de film, dat heb je inderdaad goed gelezen maat. Bij aankomst in de villa raakt Cassie bevriend met Frederico. Bryan voelt zich daardoor bedreigd en vooral ook jaloers. Een kat- een muisspel volgt, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Frederico – gespeeld door Riccardo Scamarcio- blijkt namelijk een manipulatieve lul te zijn, een hoop gezeik dus. De strijd van twee mannen om een vrouw. Het ouderwetse concept werkt anno 2018 ook nog.

Samen met je meisje

Dit is een film die je samen met je vriendin kan watchen. Zo kun je ongestoord kijken naar de prachtige Emily kijken en heeft je vriendin ook nog een fijne avond. De film draait over precies een maandje al in de Nederlandse bioscopen. Vanaf 8 november is Welcome Home te bewonderen op het Witte Doek.

In de trailer zien we  de prachtige beelden van Italië, lekker eten, hete seks en bloedmooie shots van Emily Ratajkowski.

Reageer op artikel:
De film Welcome Home met topmodel Emily Ratajkowski moet je zien
Sluiten