Deze wekker laat je wakker worden met de reuk van espresso en vers gebakken koekjes

Redactie 9 jun 2018 Entertainment

Opstaan, het blijft gewoon hartstikke kut. Gaat er dan ook nog eens zo’n irritante wekker af, het kan eigenlijk niet erger worden. Het liefst zou je dat ding verbrijzelen totdat er niets meer over is. Gelukkig zijn daar een aantal mensen op de wereld die tot het geniale idee zijn gekomen om deze wekker te maken.

Als Google het in de top 15 beste innovaties ‘die de wereld zal veranderen’ noemt, betekent dat heel veel. Wakker worden blijft een van de zwaarste dingen in ons leven. Het ergste is dat we het ook nog eens elke dag doen. Of je haalt gewoon door en gaat niet slapen, ook een optie. Er is niet veel wat je humeur beter maakt. Daar kan alleen een kopje koffie of de geur van chocolade tegenop, of niet?

Wake Up Robot GIF by NowThis  - Find & Share on GIPHY

(non)Happy

Kijk, het zit zo beste vriend, we houden van de verse geur van ons lievelingseten. Geuren kunnen ons weer helemaal happy maken en ons ook breken. Je kent wel dat gevoel dat je krijgt bij het ruiken aan dat ene drankje waarbij je hebt moeten kotsen. Die geur lijkt wel eeuwig in je hersenen rond te dwalen. Niet getreurd, deze wekker heeft alleen goede reukjes. Je kunt ze ook nog eens zelf kiezen.

Keuze is reuze

Het is heel erg makkelijk. Je koopt een van de reuktabletten, stopt ‘m in je wekker, zet je wekker aan op de gewenste tijd en zodra ‘ie afgaat komt de gekozen lievelingsgeur vrij. Beter opstaan kan niet, toch? Je hebt ook nog een een immense keus aan geuren. Kies tussen cappuccino, pepermunt, sinaasappelsap, versgebakken koekjes, tropische vruchten, weidegras, chocolade, tea tree, forest reuk, rozen, mos en fresia. Er zitten dertig capsules in één reukje. Dus je kunt wel een maand vooruit met de tabletten. Je hebt gewoon bijna zin om op te staan.

The Sensorwake Trio kun je aanschaffen door het idee te steunen bij Kickstarter. Voor 50 euro krijg je zo’n kekke klok en twee gratis capsules. Koop dan!

Foto: Bescent

Reageer op artikel:
Deze wekker laat je wakker worden met de reuk van espresso en vers gebakken koekjes
Sluiten