Wees een baas in de winter met deze snowbike

Redactie 14 jan 2017 Machines

De sneeuw is afgelopen nacht weer met bakken uit de hemel gevallen en op vele plek zorgde dit voor winterse beelden. Mooi natuurlijk want we wachten al even op de echte kou om te gaan wintersporten en die al het water laat bevriezen zodat we eindelijk eens die Elfstedentocht kunnen schaatsen.

Het verkeer was weer eens ontregeld door die meters sneeuw die overal lag. Hier zit niemand op te wachten, je moet immers naar je werk of naar je meid en dan wil je niet te laat komen. Christini Technologies ontwierp een geweldige motor met rupsbanden waarmee jij iedere winter de baas bent en als een koning door de sneeuw ploegt.

Op basis van een Honda CRF450X uit 2005 bouwden de mannen een sneeuwscooter met voor en achter rupsbanden die beide los van elkaar worden aangedreven. Dit gebeurt met behulp van een ingewikkeld systeem van kettingen en tandwielen waardoor je het vermogen maximaal kan benutten. Je hebt dus altijd grip, kracht en snelheid. De motor levert zoveel power dat je met gemak vanaf je molen op de Kinderdijk naar de zwarte piste in Tirol scheurt.

Voordat je naar de dealer rent, trek de sneeuwschoenen aan of bestel hem online voor maar €7900,-. Dat lijkt veel, maar bedenk dat je nooit meer wordt verslagen door de kou en extreem veel indruk maakt op dit beestachtige apparaat.

Maxim

Reageer op artikel:
Wees een baas in de winter met deze snowbike
Sluiten