We babbelden met Christel Schuurman over liefde, mannen en de epische huisdieren uit haar jeugd

redactie 17 mei 2016 Girls

Christel Schuurman spendeerde haar jeugd op een boerderij in Overijssel, maar ze is veel meer dan een plattelandsmeisje. Ze timmert hard aan de weg als model en scoort hoge ogen op Instagram. Tijd voor een interview dus! Christel vertelt je alles over liefde, mannen en de legendarische huisdieren uit haar jeugd.

Hi Christel. Op Instagram ziet je leven er knap glamorous uit. Maar wat doe jij eigenlijk in het ‘gewone’ leven?
Ik volg de voltijd HBO-studie Communicatie in Eindhoven en daarnaast doe ik veel modellenwerk. Ook ben ik vier keer per week te vinden in de sportschool en houd ik erg van schilderen.

Heb je al wilde plannen voor later?
Ik hou er niet van om ver vooruit te plannen. Bij de week leven bevalt me beter. Wel wil ik graag een keer op vakantie naar Pig Island op de Bahama’s en ik wil graag skydiven! Stiekem ben ik wel een beetje een adrenalinejunkie. Na mijn studie wil ik aan de slag als creative director, maar tot die tijd blijf ik nog lekker actief in het modellenwereldje.

Dat had je vast niet kunnen bedenken toen je een jaar of zes was…
Haha, nee. Toen ik klein was wou ik dierenarts voor reptielen en amfibieën worden. Ik ben opgegroeid op een geitenboerderij, dus we hadden heel veel ruimte thuis. Ik had zelf dan ook een soort dierentuin met allemaal gekke huisdieren: Tamme ratten, naaktratten, chinchilla’s, fretten en nog veel meer. Ik had zelfs een slang op mijn slaapkamer!

Wauw. Een liefhebber van alles wat leeft dus. Over levende wezens gesproken: welke vrouw is jouw grote voorbeeld?
Dan kies ik voor Alexis Ren en Gabrielle Epstein. Ze zijn vrolijk, een beetje gek en schamen zich niet voor wie ze zijn. En natuurlijk gaan ze voor hun werk alle tropische droom bestemmingen af. Wie wil dat nu niet?! Helemaal mee eens!

En hoe staat het volgens jou met de Nederlandse man?
Anno 2016 zijn taboes voor mannen om wat aan je uiterlijk te doen veel minder. Mensen kijken er niet meer gek van op als je als man naar de zonnebank gaat en je wenkbrauwen laat bijhouden. Mannen worden wat dat betreft steeds verzorgder. Ook de fitnesshype die op dit moment speelt, vind ik allesbehalve verkeerd!

Best verzorgd dus, de mannen in ons kikkerlandje, maar zijn het ook goede verleiders?
Een goede verleider is in mijn ogen een zelfbewuste man die gewoon op je af stapt en weet wat hij wil, zonder seksueel over te komen. Een oprechte lach en een goed gesprek zijn de key. En dan moet je dus niet beginnen met van die foute openingszinnen zoals: ‘Wat is jou lievelingsdier? Die van mij is dolfijn, want ik heb het dol fijn met jou’. En ja, dat heeft iemand wel eens serieus tegen me gezegd.

Er is vast wel een man aan wie we ons wel wat meer mogen spiegelen…
Ik heb geen ‘mooiste man’, maar ik vind André Hamann wel heel aantrekkelijk. Mooie tatoeages, goed lijf en vooral een lieve uitstraling. O, en David Beckham mag er ook best wezen.

Wat vind jij nog meer belangrijk in een man?
Wat en man een echte gentleman maakt zijn de kleine dingetjes. De deur voor een dame openhouden. Haar jas aangeven. Een kusje geven voordat je vertrekt naar je werk, en ook weer eentje als je thuiskomt. Koop een keer spontaan een bloemetje voor me en ik ben in de wolken!

Fan van Christel geworden na het lezen van dit interview? Breng dan je stem uit op haar FHM500-pagina!
 

 

‘Coffee is always a good idea on a Monday morning☕️’ ??By: @ajgfilmproductions #morning #monday #coffee #photooftheday #picoftheday #sexy #lingerie #follow #followme #blonde #like #igers #glamourphotography #glamourmodel #glamour #blonde #longlegs #simmishoes #simmigirl

Een foto die is geplaatst door Christel Schuurman (@xoxchristel) op

 

 

??by: @markcandari #model #blonde #sexy #ShareyourSexy #like4like #like #followme #follow #instadaily #webstagram #igers #picoftheday #photooftheday #girl #instafit #fit #fitgirl #sensual #glamour #glamourphotography #sexy #sexysunday

Een foto die is geplaatst door Christel Schuurman (@xoxchristel) op

 

 

??by: @markcandari #model #blonde #sundaybumday #fitgirl #followme #follow #like #like4like #sexy #hot #instacute #instafit #fitgirl #picoftheday #pictureoftheday #igers #webstagram #all_shots

Een foto die is geplaatst door Christel Schuurman (@xoxchristel) op

 

 

??By: Maarten Quaadvliet

Een foto die is geplaatst door Christel Schuurman (@xoxchristel) op

 

 

??by: Maarten Quaadvliet #model #lingerie #hunkemöller #glamourphotography #FHM500

Een foto die is geplaatst door Christel Schuurman (@xoxchristel) op

 

 

??by: Maarten Quaadvliet #model #blonde #curlyhair #cute #lingerie #shoot #modeling #instafit #fitgirl #instacute #follow #followme #like #instalike #like4like #webstagram #picoftheday #pictureoftheday #igers #ShareyourSexy

Een foto die is geplaatst door Christel Schuurman (@x

Reageer op artikel:
We babbelden met Christel Schuurman over liefde, mannen en de epische huisdieren uit haar jeugd
Sluiten