Wayne Rooney scoort wereldgoal van eigen helft

Redactie 30 nov 2017 Entertainment

In Engeland zitten ze met z’n twintigen in de competitie, dus daar moeten ze wat meer wedstrijdjes afwerken dan in onze Eredivisie. Deze week stond er weer een midweekse speelronde op de kalender, met onder meer de degradatietopper tussen Everton en West Ham United op het programma.

Zoals je weet is Ronald Koeman al ontslagen, dus het gaat niet zo lekker bij de ploeg die afgelopen zomer nog voor zo’n 150 miljoen uitgaf aan nieuwe spelers. Zo keerde onder meer kind van de club Wayne Rooney terug naar de blauwen uit Liverpool. Tot dusverre niet een extreem succes, maar gisteravond stond de topscorer aller tijden van Manchester United op en toonde hij zijn klasse.

Met drie goals leidde hij zijn ploeg langs West Ham United, met een schitterende strakke trap vanaf eigen helft als hoogtepunt. Het was bijzonder genoeg niet de eerste keer dat Wayne vanaf eigen helft scoorde tegen West Ham, want in maart 2014 flikte hij al hetzelfde kunstje voor Man U. Deze vinden we toch wat mooier. Wat een wereldgoal!

Het was sowieso een goede speelronde op het gebied van mooie doelpunten, want een dag eerder was Leicester City ouderwets op dreef tegen Tottenham Hotspur, waarbij koningskoppel Riyad Mahrez en Jamie Vardy floreerden alsof ze even terug in het kampioensjaar waren. Wat een weergaloze doelpunten. Vooral die van Vardy is van Bergkampiaanse schoonheid.

Foto: independant.ie

Reageer op artikel:
Wayne Rooney scoort wereldgoal van eigen helft
Sluiten