Wannahaves: Waterrower Club

2015 is weer aan ons voorbij gevlogen en van veel van je goede voornemens is weer weinig terecht gekomen. Gelukkig begint vrijdag het nieuwe jaar. Dat betekent dat je weer 365 dagen hebt om je leven nog mooier te maken. Promotie maken, reizen, je droomvrouw vinden en ga zo maar door. Iedereen heeft zijn eigen goede voornemens, maar er is er eentje die bijna iedereen op zijn lijstje heeft staan. Je raadt het natuurlijk al: meer sporten!

De kerstdagen hebben er weer flink in gehakt. Of je nu genoten hebt van een zeven gangen diner of je los bent gegaan met de gourmetpannetjes, het maakt niet uit. Je kersttrui zit net even te strak en je riem zet je op een gaatje groter. Je weet dat als je deze zomer dames wil versieren met je sixpack je flink aan de bak moet. Gelukkig gaat het dit jaar lukken, want je laat je hardloopschoenen gewoon in kasten liggen en pakt het nu goed aan met dit gruwelijke roeiapparaat.

Roeien is de perfecte manier om je lichaam weer in topconditie te krijgen. Je verbrand calorieën in een moordend tempo, je conditie gaat met sprongen vooruit en je zet je spieren flink aan het werk. Alleen maar voordelen en het wordt nog beter als je het met de Waterrower Club doet. Je ziet aan alles dat dit een topapparaat is. Niet voor niets gebruikte Frank Underwood precies dit apparaat in House of Cards. Hij is gemaakt van massief essenhout en is voorzien van een prestatiemonitor zodat je precies weet hoeveel calorieën je al verbrand hebt. Om de roei ervaring zo echt mogelijk te maken gebruikt het apparaat echt water en dat zorgt er ook voor dat hij niet belastend is voor je gewrichten.

Er zijn dus geen excuusje meer om je dit jaar niet aan je goede voornemens te houden. Dit apparaat is alles wat je nodig hebt om deze zomer goed voor de dag te komen. Hij is gemakkelijk op te bergen dus zelfs als je een klein appartement hebt is dit apparaat wat voor jou. Kom dus van die bank af, bestel de Waterrower club via Coolblue en begin het jaar goed!

Natuurlijk steunen we jullie goede voornemens en daarom geven wij zo’n vet apparaat t.w.v €1.499,- weg! Kun je de waterrower club wel gebruiken? Dan is dit wat je moet doen:

1. Like dit artikel
2. Tag hieronder je sportschoolmaatje
3. Vertel ons waarom jij zo’n roeiapparaat thuis moet hebben! 

Reageer op artikel:
Wannahaves: Waterrower Club
Sluiten