Wannahaves: JBL Xtreme Bluetooth speaker

Wil je altijd en overal een feestje kunnen bouwen? Dan moet je een Bluetooth speaker hebben. Maar dan wil je er natuurlijk wel eentje die je gemakkelijk kan meenemen, goed geluid produceert en er stoer uitziet. Als dat precies is wat je zoekt dan moet je bij JBL zijn. Die gasten maken speakers en koptelefoons van topkwaliteit en hun Xtreme is één van de vetste Bluetooth speakers die er is.

Het grote nadeel van veel Bluetooth speakers is dat ze vaak geen goede bas hebben, voorzien zijn van een batterij die al na een uurtje leeg is of geluid produceren waar de tranen spontaan van in je ogen schieten. JBL doet niet aan concessies en bouwde gewoon een dikke speaker die op alle gebieden goed scoort.

Het belangrijkste is natuurlijk de geluidskwaliteit. Die is superieur in z’n soort. De speaker is voorzien van dubbele woofers en tweeters waardoor alle hoge en lage tonen superzuiver klinken. Dankzij de twee passieve radiatoren heeft hij een ongekend lekkere bas voor zo’n compacte speaker. Ook als je hem op standje burenruzie zet blijft het geluid helder en heb je geen last van vervorming. En verbind je er twee aan elkaar (met de JBL Connect functie) dan heb je zelfs stereo-geluid!

Het maakt dus niet uit waar je heen gaat, met deze speaker ben je altijd klaar voor een feestje. Een feestje dat wel 15 uur kan doorgaan als je zin hebt. En je hoeft je ook geen zorgen te maken over of je telefoon of andere muziekbron het wel zo lang volhoudt. De Xtreme beschikt over 2 USB-poorten waarmee je je telefoon(s) ondertussen kunt opladen.

Natuurlijk ga je deze bad boy ook meenemen naar het strand, het park of naar vrienden dus is het belangrijk dat hij er goed uit ziet. Je wil natuurlijk niet als gekke Gerrit erbij lopen en dat doe je met de Xtreme dan ook geenzins. De stoere speaker is te koop in het zwart, rood en blauw en heeft een strakke behuizing die ook nog eens spatwater dicht is. Je kan hem zelfs onder de kraan afspoelen of in de regen gebruiken. Onder alle omstandigheden kun je dus je favoriete muziek afspelen. Wel zo relaxed.

Goede looks, dikke geluidskwaliteit, spatwaterdicht en een batterij die 15 uur mee gaat. Dit is de ultieme Bluetooth speaker. En het mooie is dat wij er eentje t.w.v. € 299,- mogen weggeven!

Wil jij altijd en overal naar je favoriete muziek luisteren? Dan is dit wat je moet doen:

1. Like dit artikel
2. Tag onder de facebookpost een vriend/vriendin met wie jij wel een feestje wil bouwen en post een YouTube-link van je lievelingsliedje.

Reageer op artikel:
Wannahaves: JBL Xtreme Bluetooth speaker
Sluiten