Wannahaves: HP Pavilion Star Wars Special Edition

 

Zit je nog steeds iedere dag naar die saaie grijze laptop te kijken? Dan wordt het nu toch echt tijd om jezelf een laptop met uitstraling cadeau te doen. Gelukkig kun je bij laptopshop.nl kiezen uit eindeloos veel vette laptops zoals deze brute HP Pavilion Star Wars Special Edition.

Dit is zonder twijfel dé ultieme laptop voor iedere Star Wars fan. Hij is voorzien van hele dikke concept art waar iedere Jedi voor op de vlucht zou slaan. Reken er dus maar op dat alle ogen op jou gericht zijn als je deze bad boy uit je tas haalt en het wordt nog beter als je hem openslaat. De toetsenbordverlichting heeft namelijk dezelfde rode kleur als Darth Vaders lightsaber en is dus perfect om de rebellen op afstand te houden.

Zoals zijn looks al doen vermoeden is deze laptop een echte krachtpatser. Door de flinke videokaart, 8GB RAM-geheugen en een dikke i5 heb je de force helemaal niet nodig. Foto en videobewerking is een eitje voor deze laptop en zelfs Darth Vader gebruikt hem om zijn vakantiekiekjes te voorzien van een filtertje. Dankzij het 15,4 inch IPS scherm zijn je foto’s en video’s haarscherp en heeft hij ook nog eens een veel grotere kijkhoek dan andere laptops. Dat betekent dus dat je met al vrienden tegelijk in volle glorie kan genieten van je favoriete Star Wars films.

Dit is dus de perfecte laptop voor iedere Star Wars fan en je kan hem hier bestellen. The Force is strong with this one!

Reageer op artikel:
Wannahaves: HP Pavilion Star Wars Special Edition
Sluiten