Wannahaves: Bowers & Wilkins bluetooth speaker

Sinterklaas is weer in het land, de tuincentra staan vol met kerstbomen en de eerste sneeuw is onderweg. Het seizoen van de feestdagen is begonnen en terwijl buiten je ballen aan je benen vriezen is het binnen heerlijk warm. Er gaat op dit soort dagen niets boven een goede whisky, een handje pepernoten en je favoriete muziek. Om die muziek echt goed te kunnen beleven moet je natuurlijk wel een beetje een fatsoenlijke hifi installatie hebben. Is je installatie hopeloos veroudert of heb je helemaal geen hifi set? Dan lijkt ons dit een goed moment om jezelf eens flink te verwennen. En als je jezelf echt heel aardig vindt, dan tippen wij deze gruwelijke Bowers & Wilkins Zeppelin.

Zoals de naam al zegt lijkt hij op het met gas gevulde luchtschip van weleer, maar het is toch echt een speaker. Door zijn bijzondere vorm trekt hij meteen de aandacht van je gasten, maar ze zullen pas echt onder de indruk zijn als je wat dikke beats gaat streamen. Dankzij de vier 25 watt speakers en de 50 watt subwoofer vult hij zonder moeite je hele huis met heldere hoge en diepe lage tonen. Behalve goede looks en een nog betere geluidskwaliteit is hij ook nog eens super gemakkelijk te bedienen. Vanuit je luie stoel stream je met je telefoon of tablet moeiteloos je favoriete muziek.

Looks, bedieningsgemak en ongekende geluidskwaliteit. De Bowers & Wilkins Zeppelin is een verrijking voor je interieur en voor je oren. En het mooie is dat wij zo’n exemplaar t.w.v. € 699,- mogen weggeven!

Lijkt het je wel wat om deze speaker in huis te hebben? Dit is wat je moet doen:

1. Like dit artikel
2. Tag onder de Facebookpost een vriend/vriendin met wie jij naar dit apparaat wilt luisteren.
3. Stuur een e-mail naar prijsvraag@fhm.nl en overtuig ons dat jij deze speaker echt nodig hebt

Reageer op artikel:
Wannahaves: Bowers & Wilkins bluetooth speaker
Sluiten