Tips hoe je moet stoppen met wanhopige berichten richting een chick

Redactie 15 apr 2018 Entertainment

Je bent on fire, het ene soepele berichtje na het andere schud je zo uit je mauw. Ze reageert een aantal keer lief met een smiley en je bent al in de wolken dat je haar voor je hebt gewonnen. Je hart gaat sneller kloppen en dichterbij de final kill wordt je enthousiaster. De teksten vliegen eruit maar na een poosje reageert ze niet meer. Mannen het is tijd om weer de baas te worden over de sociale media. Het kansloze gedrag waarin we bedelen om een vrouw haar aandacht moet afgelopen zijn. Hier een aantal tips om je onzekere brugklas zelf in de toekomst te onderdrukken en te stoppen met wanhopige berichten. 

Soms zijn mannen iets te gefixeerd op een bepaald hertje. Je vindt haar gewoon zo geil dat je haar voor jezelf moet hebben. Dat zo een knappe dame reageert op jouw berichtjes moet al genoeg zeggen, toch? Besef dat sommige in eerste instantie gewoon uit beleefdheid reageren maar dat het na een poosje van verveeld heen en weer berichten het ze teveel wordt. Je wordt genegeerd en dat is vooral beschamend voor jezelf. Mannen, verlaag je niet! Houdt de eer in aan jezelf en stel jezelf een stuk arroganter op! Het kan je op beide vlakken alleen maar ten goede komen!

Aan de ene kant ben je niet die kansloze kwal die genegeerd wordt en aan de andere kant vindt de vrouw jou waarschijnlijk sneller interessanter. Zo werken vrouwen, het gene dat ze niet kunnen krijgen dat willen ze. Betekend niet dat jij ze niet wilt, gaat erom dat je de intentie wekt alsof het je niks doet. Hier een aantal simpel regels om je aan te houden wanneer je met vrouwen aan het praten bent via sociale media.

Kopieer en plak niet hetzelfde bericht
Niets is zo wanhopig als hetzelfde bericht herhalen omdat een vrouw niet reageert op het eerste bericht. Een schreeuw om aandacht hopende dat de vrouw net zo wanhopig is als dat jij dat bent. Als ze een beetje lekker is, is ze dat honderd procent niet. Vrouwen zijn andere wezens en zijn gewend om op gejaagd te worden. Zij zien dwars door je ‘Hoi hoe gaat het?’ heen. In eerste instantie kom met een creatievere opening waar ze op wilt reageren en ten tweede wacht gewoon af of ze reageert.

Weet wanneer je moet stoppen
Je hebt nu een aantal berichten gestuurd en geen reactie ontvangen. Stop met wanhopige berichten sturen. Ze heeft ze echt wel gezien. Wie op aarde kijkt een paar uur niet naar zijn telefoon? Zeker niet dat meid tussen de 18 en 30 jaar. Ze heeft al lang je berichten gezien en kiest ervoor om niet te reageren. Het laatste dat je gaat helpen is nog meer wanhopige berichten sturen. Wees niet die hopeloze sukkel.

Blijf relaxed
Wanneer je een goed gesprek gaande hebt en je misschien zelfs een paar pikante foto’s krijgt, wordt niet te zelfverzekerd. Je kan dit alleen verneuken door een volgende keer meteen een dirty berichtje te sturen. Gozer! Dat was in the heat of the moment! Zoiets bouw je weer op. Je verneukt het alleen maar voor jezelf door meteen je lul te fotograferen als jij een beetje hitsig bent. Begin gewoon weer een normaal gesprek met subtiele hints. Nadruk op subtiel. Zij begrijpt die echt wel, als zij in de mood is merk je dat vanzelf wel. Sexy gesprekken bouw je op die komen niet uit de lucht vallen!

Behoud je trots
Wanneer een vrouw je ooit negeert, onthoud dat. Wil je echt de kerel zijn waar ze grapjes over maakt richting haar vriendinnen. “Peter appte me vandaag weer hahaha” wees alsjeblieft niet die kerel. Behoudt je eigen trots en laat een vrouw vallen als ze je negeert. Als je dat doet zal ze misschien na een week of een maand denken van waarom heeft Peter mij niet meer geappt en jou appen. Dat wil je. Als ze niet appt ook prima, focus je aandacht op een nieuwe schoonheid. Ga erop in wanneer een vrouw flirterig en leuk reageert en laat haar vallen als ze kortaf is of je negeert. De kans is groot dat ze hierdoor alleen maar meer geïnteresseerd in jou raakt.

Hopelijk hebben we weer wat geleerd. Houd de eer aan jezelf en stop met wanhopige berichten. Succes!

Foto: FHM

Reageer op artikel:
Tips hoe je moet stoppen met wanhopige berichten richting een chick
Sluiten