Waarom wij op Bo Maerten zijn

Redactie 20 nov 2014 Girls

De gure wind gierde langs het raam. Buiten was het koud, donker en nat. Met de afstandsbediening in ons hand en een fles bier in de ander zapte FHM langs de kanalen van tv. We hoorden Albert Verlinde vertellen dat een showbizzcelebrity haar kat kwijt was. We zapten verder. Niets. We stonden op het punt de telefoon te pakken om een bezorgpizza te bellen, tot plots een meisje op Nederland 3 alle aandacht opeiste. De regen stopte, de wind daalde en de temperatuur steeg spontaan met enkele graden Celcius. Wat een beauty. Met haar reebruine ogen, schitterende donkere haar en haar schattige glimlach schoot ze een pijl dwars door ons hart. Liefde op het eerste gezicht.

Het meisje is Bo Maerten. Wij ontdekten haar in de soap Onderweg Naar Morgen, maar als we iets meer tijd met ons neefje en nichtje hadden doorgebracht hadden we haar al opgemerkt in de kinderfilm Timboektoe. De soapserie stopte, maar de carrière van Bo ging vrolijk verder. De brunette scoorde een rol in het tweede seizoen van Feuten, had een rolletje in lolfilm Bro’s Before Ho’s en pakte de vrouwelijke hoofdrol in de rauwe zwartwit-film Wolf, waarin ze subliem was. Haar internationale doorbraak komt er ook nog wel, let op onze woorden.

Wij zijn dus al een tijdje hoteldebotel op Bo. Maar vandaag maken de vleugels van de vlindertjes in onze buik overuren. Bo werkt mee aan The LoveStories. Een project van Iman Whitfield, een alumni Willem de Kooning Academy. Kijk en koos lief. <3

LoveStories – Chapter One, Bo from Caroline Koning on Vimeo.

Reageer op artikel:
Waarom wij op Bo Maerten zijn
Sluiten