Waarom de Galaxy S7 Edge de vetste smartphone van dit moment is

redactie 20 mei 2016 Entertainment

Samsung weet zichzelf constant te overtreffen. Ook met de Samsung Galaxy S7 Edge is dat het geval, want dit is de dikste telefoon sinds tijden. Wij zetten een aantal voordelen voor je op een rijtje, want je moet natuurlijk wel weten waarvoor je ‘m koopt!

1. De camera is dikker dan ooit
Een camera is meer dan een paar megapixels. Hoewel de camera 12MP’s telt, is ‘ie veel scherper en beter dan camera’s met meer pixels. Dat komt door zogenaamde dual pixel technologie, die gevoeliger reageert op lichtval en andere omgevingsfactoren. In combinatie met een snelle autofocus heb je een fantastische camera tot je beschikking. In selfiestand is ‘ie overigens ook zeer de moeite waard: 5MP’s en eveneens dual pixel.

2. Eindelijk een accu die lang meegaat
De batterij is groter, bevat meer energie ne laadt sneller op. Full charge vanaf 0%? Doet ‘ie nog geen twee uurtjes over. Wireless charges? Kan gewoon. Duurt 150 minuutjes en dan heb je een volledig opgeladen accu. Heerlijk! 

3. Het is de Gigi Hadid onder de smartphones (oftewel: een feestje om naar te kijken)
De camera is beter, de batterij groter, maar dat alles doet niets af aan de edgy looks van dit apparaat. De combinatie van gepolijst metaal en Gorilla Glass 4 maakt de Samsung Galaxy Edge S7 tot een bloedgeile telefoon. Enne… hij is in vier kleuren beschikbaar, dus voor ieder wat wils!

Reageer op artikel:
Waarom de Galaxy S7 Edge de vetste smartphone van dit moment is
Sluiten