Waar komt de term MILF toch eigenlijk vandaan?

luc 20 mrt 2015 Entertainment

MILF is een term die dagelijks gebruikt wordt door de meeste jongens en hoewel we allemaal precies wat het betekent, weten er niet veel waar het precies vandaan komt. Je denkt waarschijnlijk dat Stiffler de term gebruikte in American Pie en dat het daarmee begonnen is. Ehhh, helaas.. The Stiffmeister heeft aardig wat MILFs versleten maar is niet de grote ontdekker van de term. 

Lang geleden in 1967 in Dustin Hoffman’s eerste grote rol in de film The Graduate, ontstond het idee van een oudere dame in een relatie met een jongere man.

Het concept werd niet meer gebruikt in de twee decennia erna, maar maakte een comeback in de jaren ’90. Motorbooty Magazine gebruikte de term in een van hun edities. En in 1995, in een internet newsgroep, gebruikte een gebruiker genaamd ChiPhiMike de term terwijl hij over een Playboy-editie discussieerde.

MILF werd mainstream nadat American Pie was gereleased in 1999. Jongeren begonnen de term te gebruiken, nadat Jennifer Coolidge a.k.a Stifler’s Mom MILF werd genoemd. Sindsdien is het terecht gekomen in de celebrity cultuur waar zodra er een jonge, goed uitziende, beroemde chick een kind op de wereld plemot, ze linea recta met de naam MILF aan de haal gaat. 

En dan is er nog de porno-industrie die heeft toegestaan dat oudere vrouwen een carriere kunnen maken door als een zeer aantrekkelijke vrouw een ‘relatie’ met een jongere man aan te gaan (voorspel jongens, kom op). Maar het bijft niet bij de MILF. Je hebt nu ook Cougars, GILF’s en zelfs Anti-MILF’s.

Wat de toekomst zal brengen voor de MILF weten wij niet. Hoe dan ook, wij denken dat de MILF ons nog wel een tijdje zal plezieren.

Reageer op artikel:
Waar komt de term MILF toch eigenlijk vandaan?
Sluiten