VYDZ maakt de vetste fixie voor iedere portemonnee en wij geven er één weg

Ben je opzoek naar een supervette fixed gear bike, maar heb je geen zin om er bakken met geld aan uit te geven? Dan hebben we goed nieuws voor je, want VYDZ maakt de vetste fixie voor een betaalbare prijs. Met deze supersnelle fiets kom je altijd in stijl aan op je bestemming.

Oprichter Philip is een fervent scooterrijder, maar stapte vanwege het drukke en gevaarlijke verkeer in Amsterdam over op de fiets. Omdat een gewone fiets niet snel genoeg was ging hij op zoek naar fixed gear bike. Geschokt door de exorbitante prijzen besloot hij zelf maar eens rond te gaan kijken of dat niet goedkoper kon. Na een lange zoektocht vonden ze in China een plek om een fiets te maken tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding en daar kun jij nu de vruchten van plukken.

Zo stevig als een huis, zo licht als een veertje, loeisnel en kleurrijk. De Fixed Gear Bike van VYDZ is alles wat je nodig hebt om supersnel en in stijl over de Hollandse fietspaden te razen. Dus ben je op zoek naar een hele vette fiets of wil je meer informatie ga dan naar www.vydz.nl.

Lijkt het je wel wat om op deze tweewieler de straten van je dorp of stad onveilig te maken? Mooi, want wij geven er één weg! Het enige wat jij moet doen is dit artikel en de Facebookpagina van VYDZ liken. Heb je dat gedaan? Laat dan in de comments nog even weten welke VYDZ jij wel zou willen winnen en wie weet scheur jij dan straks in stijl op zo’n vete fixie!

Update: de winnaar is gekozen en heeft persoonlijke bericht gehad

Reageer op artikel:
VYDZ maakt de vetste fixie voor iedere portemonnee en wij geven er één weg
Sluiten