17 kokendhete vrouwen die laten zien dat inkt sexy is

Redactie 15 mei 2017 Girls

Een vrouw met een tatoeage kan verdomd sexy en opwindend zijn. Het geeft aan dat ze stoer, niet bang is, lef heeft, ergens voor staat. De tattoo kan het rock-‘n-roll-kersje op de taart zijn of dat scheutje whiskey door je koffie. De onderstaande foto’s zijn dan ook driedubbel ondeugend.

Het ambacht van tatoeëren wint de laatste jaren eindelijk aan erkenning. Wie van mooie tattoos houdt moet zeker Ink Master gaan checken, waarin de beste tatoeëerders de strijd met elkaar aangaan voor de titel Ink Master. De tijd dat tattoos alleen onder matrozen en in Vogelaarwijken leken voor te komen is voorgoed voorbij dankzij social media. Tattoos zitten namelijk overal en zijn cool, stoer en sexy. En wie wil dat nou niet?

Voor alle inktpiraten en inktaanbidders hebben we bovendien goed nieuws: televisiezender Spike haalt haar internationale tattooshow Ink Master naar Nederland. In Ink Master – Meesters van de Lage Landen gaan de beste tatoeëerders uit Nederland en België met elkaar concurreren voor de titel van Ink Master. De Amerikaanse versie van het programma  is een van de best bekeken programma’s van Spike.

De presentator en de juryleden

De Nederlandse versie zal gepresenteerd worden door Marco Roelofs, vooral bekend als zanger van de Heideroosjes. De jury bestaat uit Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher. Maandagavond om 22.00 uur is de eerste aflevering te zien op SpikeTV. Moet je checken. Om je alvast een beetje op te warmen hebben we hieronder 17 heerlijke geïnkte vrouwen voor je geselecteerd.

Klik op een foto voor de gallery.

 

In samenwerking met Spike

Reageer op artikel:
17 kokendhete vrouwen die laten zien dat inkt sexy is
Sluiten