Vrouwen onthullen hun favoriete sekslocaties

redactie 28 dec 2016 Entertainment

Het bed is waarschijnlijk de plek waar je het vaakst seks hebt. Een beetje standaard maar je weet in ieder geval waar je aan toe bent. Maar voor veel vrouwen is dit niet genoeg. Zij vinden het bed namelijk niet de chillste plek om seks te hebben. Nee, ze beginnen het liefst al op de weg naar de slaapkamer.

Volgens 3000 deelneemsters aan de enquête van Sleep Cupid kun je het beste al op de trap beginnen met een stomende sekspartij. Het is niet helemaal duidelijk waarom, maar er zijn natuurlijk wel een aantal spanningsfactoren aanwezig. Stel je voor dat de postbode net dat ene pakketje komt bezorgen als je net lekker bezig bent onderaan de trap. Waarschijnlijk heeft het ook wat te maken met de ik-wil-je-en-wel-nu-meteen-factor. Niet wachten op het bed, maar op de trap al de kleren van haar lijf scheuren.

De tweede plek werd al voorspeld door T-Spoon want na de trap, hebben vrouwen het liefst seks op het strand. Wellicht ook niet meer zo origineel, maar toch leuk. Behalve die schurende zandkorrels tussen jouw dop en haar vajayjay dan. Op nummer drie staan andere momenten waar veel mensen zijn zoals een verjaardag, bruiloft of bar mitswa. Natuurlijk is het vliegtuig, de achtertuin, de garage en het kantoor ook nog uitermate populair.

Bron: Sleep Cupid/Maxim.

Reageer op artikel:
Vrouwen onthullen hun favoriete sekslocaties
Sluiten