Op de laatste dag van de Internationale Vrouwenmaand stond deze heldin op

Redactie 4 apr 2017 Entertainment

Hier op de redactie zien we vaak genoeg de meest gekke filmpjes, verhalen, foto’s en berichtjes voorbijkomen. Hoe idioter, unieker, gekker, hoe beter zeggen we altijd. Je kan van ons aannemen dat we dus wel wat gewend zijn.Toch zijn er iedere keer weer mensen die ons weten te verbazen.

Vrouwen die een voorbeeld zijn voor hun geslachtsgenoten en bewondering genieten vanwege hun prestaties. De lijst met vrouwelijke iconen is eindeloos. Denk hierbij aan Aletta Jacobs, Coco Chanel, Marilyn Monroe, Michelle Obama, Jane Austen en Moeder Theresa. Om hen te herdenken was het afgelopen maand Internationale Vrouwenmaand.

Aan deze lijst grootheden kan nu ook lilbabybytch worden toegevoegd. Deze dame kwam op het onbeschrijfelijke idee om het energiedrankje Mountain Dew anaal in te brengen en zo vrijwel onmiddellijk de adrenalinestoot te krijgen van alle suiker die in het verachtelijke drankje zit. Zo kon zij meteen keihard gaan feesten en de tent gaan afbreken! Laten we hopen dat vele dames het voorbeeld van dit icoon zullen volgen, dan komt het wel goed.

Reageer op artikel:
Op de laatste dag van de Internationale Vrouwenmaand stond deze heldin op
Sluiten