In deze 3 stappen laat je jouw meisje fenomenaal klaarkomen

Redactie 22 okt 2017 Entertainment

Doet je meisje lastig over je vriendenweekend vol bier en andere heerlijke onzedelijkheden? Misschien als je haar vanavond fenomenaal laat klaarkomen dat zij jou zomaar op je obscene mannentripje laat gaan. Is dit voor jou als het ontcijferen van de Davinci code? Dan moet je nu even goed opletten.

Een aantal onderzoekers konden waarschijnlijk hun vrouwtje ook niet behagen en deden uitgebreid onderzoek om toch die genotscode te kraken. Zij kwamen uit bij een gouden trio voor gegarandeerd klaarkomen. Maar liefst 52.000 participanten deden mee aan het onderzoek. Wat de onderzoekers concludeerden? Dat de weg naar vrouwelijk genot helemaal niet zo ingewikkeld is! Slechts drie simpele stappen zijn er nodig.

1. Zoen haar
En dan geen burgerlijk kusje maar een passionele tongzoen á la Britney en Madonna.

2. Zoen haar een leveltje lager
Going down on her is een essentiële stap

3. Gebruik je handen
Kom op, je hebt er twee. Strelen, zachtjes knijpen en natuurlijk het betere vingerwerk mag absoluut niet ontbreken.

Misschien denk je nu “dit wist ik allang”, maar het gaat erom dat je alle drie de stappen zorgvuldig onderneemt en je niet van de ene stap te snel naar de ander springt of in de heat of the moment je vingers vergeet.  De dames uit het onderzoek zeiden namelijk dat alle drie deze stappen voor hen een enkeltje is naar orgastisch geluk. En zoals je inmiddels wel weet geldt: vrouw blij, jij blij.

Uit het onderzoek bleek dat maar liefst 30% van de mannen er van overtuigd is dat de seks zélf de beste manier is om een dame optimaal te behagen. Natuurlijk, dames kunnen hier ook enorm van genieten, maar klaarkomen zit het ‘m toch echt in het voorspel! Even je kennis bijstellen dus heren.

Dus, duik je vanavond de koffer in met je scharrel/vriendin/one-night-stand en laat haar dan eens zien wie de expert is.

Foto: Pixabay

Maxim

Reageer op artikel:
In deze 3 stappen laat je jouw meisje fenomenaal klaarkomen
Sluiten