Vrouw ziet eigen man trouwen op Facebook

koen 24 okt 2014 Entertainment

Zit je een beetje door je timeline te scrollen. Een grappig filmpje hier, een aardappelsalade daar. Enig. Tot je opeens je eigen vent ziet. Op een trouwerij. Zijn trouwerij. Met een onbekende vrouw. Inclusief chique trouwpak, bruidsjurk, ringen en de kus. Het overkwam een vrouw uit Engeland. Ze kwam er via Facebook achter dat haar echtgenoot in het huwelijksbootje was gestapt met een andere chick. WTF?!

Wat blijkt. Haar man, met wie zij al zeventien jaar getrouwd was, ging vaak voor zaken naar het buitenland. Oman om precies te zijn. Zelfs met Kerstmis kon hij niet thuis zijn bij zijn vrouw en kinderen. Blijkt die ouwe snoepert gewoon bij zijn andere liefje te zitten. Ha, over koude kermissen gesproken!

Om het verhaal nog sterker te maken: de man was al sinds 2012 verloofd. De overspelige dude had aan zijn nieuwe lover en haar familie verklaard dat hij al lang gescheiden was en dat zijn ex-vrouw een klap van de molen had gehad. Ze was een beetje mesjogge.

Kan niet goed gaan natuurlijk. Ging het ook niet. De vrouw kwam via Facebook foto’s op het spoor van haar man die in het huwelijksbootje was gestapt met de Omaanse schoonheid. Op de foto’s was te zien dat het huwelijk een party van jewelste was in Oman wat minimaal enkele tienduizenden euro’s had gekost, aldus de altijd goed ingevoerde Daily Mail. Naast een gestrand huwelijk, moet de cheatende bastard zes maanden brommen voor bigamie. Zo zie je maar weer, Facebook maakt meer kapot dan je lief is.

Reageer op artikel:
Vrouw ziet eigen man trouwen op Facebook
Sluiten