Vrouw verovert het hart van gorilla tijdens bezoek aan het Batéké Plateau National Park

Redactie 4 dec 2017 Entertainment

Damian Aspinall, multimiljonair en oprichter van ‘The Aspinall foundation’ bezoekt en beschermd gorilla’s die genummerd zijn in het wild. Tijdens een bezoek aan gorilla’s Djalma en Ima in het Batéké Plateau National Park, besluit Damian zijn vrouw mee te nemen. Niet geheel zonder risico’s natuurlijk. De reactie van dit Afrikaanse mensenapensoort blijft voor verrassingen zorgen. Ook nu.

De gorilla’s, die Damian grootbracht tot hun twaalfde levensjaar, zag hij zes jaar geleden voor het laatst. Aangezien hij zijn passie voor dieren deelt met zijn vrouw Victoria vond ‘ie dat het wel eens tijd werd voor een voorstelronde aan zijn oude vrienden. Weer eens wat anders als tijdens je vaste avondje in de kroeg.

Na een tocht door de jungle, kwamen de twee aan bij de plek waar de gorilla’s hun nieuwe verblijfplaats hadden gevestigd. Er bestond een kans dat de apen Damian niet zouden herkennen maar niets is minder waar. Tot iedereens verbazing verwelkomen Djalma en Ima hen beiden met open armen, wat natuurlijk weer zorgt voor uniek beeldmateriaal. Tja, voor Damian te hopen dat ‘ie Victoria nog terugkrijgt. Real life King Kong story hieronder.

Foto’s: The Aspinall Foundation

Reageer op artikel:
Vrouw verovert het hart van gorilla tijdens bezoek aan het Batéké Plateau National Park
Sluiten