Vrouw gaat vreemd, partner deelt het verhaal op háár Facebook

Redactie 13 mei 2017 Entertainment

Vreemdgaan is een hele nare bezigheid en jammer genoeg komt het vaker voor dan iedereen denkt. Of het nou een te ver gaande flirtsessie of een doorlopende affaire van deceptie en bedrog is, 30-40% van de mensen gaan het relatieboekje te buiten. Ironisch genoeg vindt volgens Psychology Today meer dan 90 procent van de mensen (Amerikanen) vreemd gaan onacceptabel. Hier klopt iets niet…

Met het hoge aantal vreemdgangers worden de slachtoffers steeds creatiever en meer ongeremd in hun wraakacties, hoe verknipt en lullig ook. Deze held vond het zelfs leuk foto’s te maken toen hij zijn vriendin op heterdaad betrapte. Een andere zogenoemde oplossing is het hacken van de Facebook van je partner en alle details in één klap mededelen met alle vrienden en familie.

Neem nou Jason. Jason ging op aardig brute wijze om met de ontdekking van het buitenspelen van zijn partner en gooide heel het verhaal op de Facebook van zijn voormalige vriendinnetje.

Guy Hacks Cheating Girlfriends Facebook And Posts Brutal Frape hack1 1Guy Hacks Cheating Girlfriends Facebook And Posts Brutal Frape hack2Guy Hacks Cheating Girlfriends Facebook And Posts Brutal Frape hack3

Ze zeggen altijd “once a cheater, always a cheater”. Wij denken dat na deze publiekelijke vernedering Ashley de volgende keer toch een tweede keer nadenkt voor zij eens een ander worstje probeert.

We zouden willen zeggen: hou je Facebook wachtwoord maar gewoon voor jezelf maar daar ligt het probleem natuurlijk niet. Just. Don’t. Cheat.

 

Unilad

Reageer op artikel:
Vrouw gaat vreemd, partner deelt het verhaal op háár Facebook
Sluiten