Vrouw eist 1 miljoen euro per maand na scheiding miljardair

luc 25 feb 2015 Entertainment

Hotels: $ 160.000 per maand. Eten: $ 14.000. Nog eens $ 2.000 per maand voor kantoorgebruik. Dat zijn slechts enkele van de kosten die de echtscheidingsprocedure van hedgefundmiljardair Kenneth Griffin en zijn vrouw Anne Dias Griffin met zich meebrengen. De lopende controversiële scheiding heeft een kijkje gegeven in het privé-leven van het rijke echtpaar.

Dias Griffin heeft beweerd kosten te hebben van bijna 1 miljoen dollar per maand. Voor de nanny. Want zij beweert namelijk dat ze dit bedrag nodig heeft om de drie jonge kiddo’s van het echtpaar en de vier kindermeisjes te ondersteunen. Haar man stelt dat deze exorbitante kosten niet voor de kinderen zijn, maar eerder om de extravagante levensstijl van zijn vrouw te financieren. 

De begroting omvat volgens de rechter $ 300.000 per maand voor een prive-jet, $ 160.000 voor vakantie accommodaties, $ 60.000 voor een kantoorruimte en professionele medewerkers, evenals $ 14.000 per maand om boodschappen te doen en uit eten te gaan.

Ken Griffin vindt de claim belachelijk omdat zijn ex al 50 miljoen dollar aan smartengeld aan haar scheiding overhoudt. Laat je niet gek maken chef!

Reageer op artikel:
Vrouw eist 1 miljoen euro per maand na scheiding miljardair
Sluiten