Vrienden van Amstel Live! komt met jubileumeditie in meerdere steden tegelijk

Redactie 24 jan 2018 Entertainment

De Vrienden van Amstel Live! is uitgegroeid tot een begrip in Nederland. De gezelligste kroeg van Nederland viert dit jaar haar 20-jarig bestaan. Al maandenlang Ahoy avond na avond stijf uitverkocht. Goed nieuws dan ook dat de Vrienden van Amstel Live net heeft aangekondigd te gaan samenwerken met The Flying Dutch.

Ja leuk zo’n samenwerking, maar wat betekent dat in de praktijk? Dat het hele circus zich gaat verplaatsen door het hele land! Op zaterdag 15 september zal ter ere van het jubileum een groots festival uit de grond worden gestampt dat op drie locaties tegelijk gaat plaatsvinden: De Vliegende Vrienden van Amstel Live! Het spektakel zal Amsterdam, Eindhoven en Zwolle aandoen.

Artiesten
Natuurlijk wordt het hele arsenaal aan Nederlandse topartiesten van stal gehaald om dit festijn van de nodige meezingers te voorzien. Hou je vast, want onder andere Anouk, Douwe Bob, André Hazes, Typhoon, Chef’Special, Xander de Buisonjé, Jeroen van Koningsbrugge, VanVelzen, BLØF, Guus Meeuwis, Rowwen Hèze, DI-RECT, Lil’ Kleine, Broederliefde, Diggy Dex, en Fedde Le Grand worden opgetrommeld. En er komen er nog meer bij.

Net als bij The Flying Dutch zullen de artiesten per helikopter naar de verschillende steden worden gevlogen. Het festijn zal worden gepresenteerd door Nick & Simon, Xander de Buisonjé en een nieuw duo in de vorm van Roel & Jeroen aka VanVelzen en Jeroen van Koningsbrugge.

Tickets
De kaartverkoop voor De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! start morgenochtend om 10.00 uur via de website vliegendevrienden.nl, Albert Heijn supermarkten en www.ah.nl/vliegendevrienden.

Foto: Paul Bergen

Reageer op artikel:
Vrienden van Amstel Live! komt met jubileumeditie in meerdere steden tegelijk
Sluiten