Voormalig Formule 1 coureur Mark Webber doet auditie bij The Grand Tour.

Redactie 21 nov 2017 Entertainment

Met het tweede seizoen van The Grand Tour in aantocht, loopt het met de drie heren nog niet allemaal zo soepel en gesmeerd. Ook al zijn Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May de draaiende motor achter het succes van Top Gear, toch blijkt het een hele opgave om het succes van de Britse autoshow te evenaren.

Het hilarische top drietal mag dan overgestapt zijn naar de Amerikaanse online gigant, de Stig bleef gebonden aan het voorheen populaire programma van de BBC. Om The Grand Tour een eigen versie van de racecoureur te geven, werd de nukkige ‘American’ achter het stuur gezet om de snelste auto’s te testen. Het was niet heel verrassend, dat deze poging tot ludieke imitatie, veel kritiek van de fans te verwerken kreeg. Aan Clarkson de taak om de alles hatende Amerikaan de zak te geven.

Nu de autoshow opzoek is naar een nieuwe coureur, om de nieuwste bolides over hun privé circuit te laten scheuren, komen ze hopelijk met een betere kandidaat op te proppen. De eerste die auditie doet is niet de minste. De Australische oud-Formule 1 coureur Mark Webber doet een gooi naar het prestigieuze racestoeltje bij de online streamingsdienst. Maar met een ambassadeurschap voor Porsche kun je jezelf afvragen of de Aussie wel geheel objectief is.

Reageer op artikel:
Voormalig Formule 1 coureur Mark Webber doet auditie bij The Grand Tour.
Sluiten