Voor 24 miljoen dollar is dit penthouse in Manhattan van jou

Redactie 21 aug 2018 Entertainment

Heb je net al je aandelen verzilverd van je bedrijf of je onderneming voor een shitload aan money verkocht aan een of andere grootmacht én wil je graag in New York wonen? Dan hebben wij wellicht een leuk appartementje in de aanbieding. Of nou ja, aanbieding.

Heel goedkoop is ‘ie namelijk niet. Je moet 24 miljoen dollar meenemen, maar dan woon je wel in het centrum van het centrum van de wereld. Dit penthouse bevindt zich aan Fifth Avenue, hartja Manhattan in New York. Ja jongen, veel betere locaties ga je in de Big Apple niet vinden.

Genoeg ruimte

Het huis is ontworpen door de bekende architect Rafael Viñoly en is liefst 4.520 vierkante meter groot. Daar zitten vier slaapkamers bij, 4 badkamers, een privé loge met een buitenspa, een grote woonkamer met toffe stoelen en een keuken met heel veel ramen.

Ook wel aardig is de lift, die midden in je huis op de 54e verdieping uitkomt. En dan hebben we natuurlijk nog het uitzicht. Je bivakkeert pal tussen de wolkenkrabbers, wat je ongetwijfeld een groots gevoel zal geven. Succes met de makelaar en we zien de uitnodiging voor de housewarming wel voorbij komen.

Foto’s: Three Marks

Reageer op artikel:
Voor 24 miljoen dollar is dit penthouse in Manhattan van jou
Sluiten