Volgens onderzoek zijn mannen met baarden gevaarlijk

Ze zeggen dat vrouwen van bad boys houden en een beetje stuntpiloot heeft natuurlijk het gezicht grof behaard. Uit onderzoek blijkt nu dat mannen met baarden dus ook echt gevaarlijker zijn dan hun gladgeschoren tegenhanger. Betekent dat dan dat een baard voorbestemd is voor de gevaarlijke testosteronbom of is het zo dat als je je baard laat staan, je onmiddelijk een bad boy wordt?

Censuswide heeft aan 2.000 Britse mannen gevraagd wat ze zoal voor boevengedrag uithalen en de resultaten waren schokkend. Toen de mannen werd gevraagd of ze wel eens een paar stompen uitdeelden in de kroeg zei 45 procent van de bebaarde boys ja, terwijl dat bij de babygezichten maar 29 procent was.

Ook als het aankomt op stelen dan komen mannen met gezichtshaar wederom slecht uit de bus. 40 procent van de baardjes had een diefstal op te biechten terwijl dat maar voor zeventien procent van de geschoren mannetjes gold.

En tot slot: vreemdgaan. Een woord waarvan vriendinnen hartkloppingen krijgen en hun vriendjes koud angstzweet. Wederom zijn het de harige harry’s die aan het kortste eind trekken. Bijne de helft, namelijk 45 procent, zegt te zijn vreemdgegaan terwijl maar 29 procent van de gladde guido’s toegaf dat ze zijn vreemdgegaan.

Conclusie: óf mannen met baarden zijn eerlijker, of ze halen gewoon meer rotzooi uit. Met deze uitslag hebben we echter wel de heilige graal in handen. Om ervoor te zorgen dat je niet al te saai bent maar ook geen totale eikel die bij de Hema wordt gepakt terwijl hij een tompuche aan het jatten is voor zijn side chick, moet je het baardje gewoon bijhouden. Niet zo’n monster van een baard aan je kin maar gewoon een verzogd baardje waarvan menig vrouw uit haar stoel glijdt.

Baard-inspiratie opdoen? Check dan dit Instagram account.

Reageer op artikel:
Volgens onderzoek zijn mannen met baarden gevaarlijk
Sluiten